תרכובת מזון לתינוקות עם חלבון חלב שעבר פירוק. מגיל ליד ואילך
תרכובת מזון שפותחה במיוחד עבור תינוקות עם אלרגיה או אי סבילות לחלב פרה. החלבון עבר תהליך של הידרוליזה, אשר מפרק את חלבון חלב הפרה ובכך מפחית את הסיכון לפיתוח אלרגיות למזון. נוטרילון פפטי- ג'ויניור מכילה את כל המרכיבים הדרושים להתפתחות תקינה של התינוק.
סירופ גלוקוז, תרכיז חלבון אבקת מי גבינה (מחלב), גריגליצרידים שרשרת בינוני, שמנים צמחיים, טריקלציום פוספאט, אשלגן דו מימן זרחני, אשלגן כלוריד, L חומצה אסקורבית (ויטמין C), טאורין, סודיום Lאסקרובט (ויטמיןC), אינוזיטול, ברזל סולפאט, DL אלפא טוקופריל אצטאט (ויטמין E), אבץ סולפאט, L קרניטין, סודיום אורידין 5 חד פוספט, ציטידין 5 חד פוספט, אדנוזין 5 חד פוספט, סודיום גואנוזין 5 חד פוספט, D ביוטין, נחושת סולפאט, חומצה פולית, מנגן סולפאט, רטיניל פלמיטאט (ויטמין A), ריבופלאבין, DL אלפא טוקופרול (ויטמין E), ציאנוקובלאמין (ויטמין B12), תיאמין הידרוכלוריד (ויטמין B1), כולקלציפרול (ויטמין D3), פירידוקסין הידרוכלריד (ויטמין B6), אשלגן יודיד, פיטומנדיון (ויטמין K), סודיום סלניט.
הקפידו לשטוף היטב ידיים ונקו את משטח ההכנה. וודאו שכל הכלים להכנת המזון נקיים. הרתיחו מים נקיים לשתייה במשך 2 דקות והניחו להם להתקרר, קראו את מדריך ההזנה ומזגו לבקבוק הנקי כמות מתאימה של מים פושרים שהורתחו קודם לכן. הוסיפו מספר מתאים של כפיות מדידה המכיון נוטרילון פפטי- ג'וניור. סגרו את הבקבוק ונערו היטב עד להמסה מלאה של האבקה.